+386 1 888 83 65
Ponedeljek-Petek: 8:00 - 18:00

Zadnji Glusnik za vaše vozilo

Zadnji Glusnik in drugi rezervnih delov avtomobilskih strokovnjakov po ugodni ceni

Včasih so bili časi, ko nihče ni vedel, kaj je glavni dušilec. Avtomobili so se lahko vozili kjub hrupu, ki je bil problem za mimoidoče in mestne prebivalce. Poleg tega je močan in neprijeten hrup pogosto povzročal paniko pri konjih. V tem času, ko so bile živali, predvsem konji, primarni način prevoza, so v avtomobile vgradili dušilce. Ta točka igra ključno vlogo pri razliki avtomobila od drugih prevoznih sredstev.

Glavni dušilec ima veliko lastnosti. Akustična učinkovitost, na primer, omogoča dušilcu bistveno zmanjšanje glasnosti s tokom plinov iz cilindra motorja. Druga pomembna lastnost dušilca je protitlak, sposobnost, da vzdrži pretok plinov nasprotnega tlaka, ki vpliva na moč motorja glede na izkoristek goriva in stopnjo strupenosti. Poleg teh prednosti je glavni dušilec tudi odporen proti koroziji.

Večina držav v Evropi ima zelo stroge zahteve ko gre za parametre hrupa motorja. In to je precej razumno, saj se avtomobili štejejo med glavne vire zvočnega onesnaženja v naših časih. Zato morajo proizvajalci avtomobilov investirati velike vsote denarja v razvoj in proizvodnjo teh avto delov in neprestano iščejo načine, da bi znižali raven hrupa.

Nakup glavnega dušilca ni problem. Vendar pa ne bi smeli izgubljati časa s stanjem v čakalnih vrst, ki jih lahko najdemo v specializiranih trgovinah in avto-servisnih centrih. Konec koncev bi s tem porabili veliko časa in bi, najverjetneje, morali plačati za postavko. Oglejte si našo spletno trgovino. Tu našim strankam zagotavljamo veliko izbiro delov za vse modele vozil. Nadomestne dele imamo na voljo po nizkih cenah. Mi vam bomo dostavili paket v najkrajšem možnem času. Poleg glavnih dušilcev boste tukaj našli tudi druge dele, kot so regulatorji toplote, senzorje lambda ali varnostne svetilke.

Zadnji Glusnik od izbranih in vodilnih proizvajalcev

Pokažite vse

Naši predlogi o izdelku Zadnji Glusnik

Išči po avtodelih Izberi vozilo